neděle 20. března 2011

Jaro je tady

Konečně je tu chvíle, na kterou se jistě těší mnozí z nás. Já tedy určitě. Dnes, v 23:20 UTC nastane astronomické jaro. Dny se nám začnou prodlužovat, takže stihneme více práce a noci se nám zkrátí, tak nebudeme muset ztrácet drahocenný čas spánkem. Dokonce naše "celonoční" akce se začnou po dnešku pomalu zkracovat. Nepříjemným trestem za tyto nepochybné výhody nám bude slunce svítící na cestu ze školy, takže už se nám nestane, že bychom ve tmě špatně odbočili a omylem skončili v hospodě.

Dost ale zbytečností a přejděme k vážnějším věcem. Jaro znamená teplo a teplo znamená méně oblečení. Po všech těch kabátech a šálách se konečně dočkáme a po půl roce budeme zase moci obdivovat krásy ženského těla v krátkých sukních a tílkách s výstřihy. Ano poznali jste správně, leze na mě jaro. Hlavními příznaky jsou: únava, nechuť k práci, neschopnost udržet pozornost při přednášce (zejména OS1) a neschopnost dívat se ženám do očí. To znamená, že naše již tak mizerné školní výkony klesnou ještě o něco níž.

České tradice nám však umožňují všechny ženy za tuto provokaci potrestat. Odplatou ze neustálé rozptylování jejich ženskostí jim budou Velikonoce. Na ty si však budeme muset ještě počkat, protože úplněk byl včera a jaro začalo až dnes, takže ten pravý a jediný "první jarní úplněk" bude až za 28 dní, což shodou okolností vychází právě na neděli, takže ta pravá a jediná "neděle po prvním jarním úplňku" bude až ta další, takže Velikonočního pondělí bude až 24. dubna. To je dost času na to, aby nás ženy okouzlili svou přirozenou krásou a ukázali nám, že Velikonoce jsou naprosto nesmyslný svátek, protože zbít ženu a ještě za to požadovat odměnu naplňuje skutkovou podstatu trestného činu domácího násilí. Já jsem se proto rozhodl jít cestou, za kterou jsou menší tresty, tedy formou vydírání. Odměnu si vyžádám předem a v případě, že se mi žádné nedostane, přikročím k fyzickému potrestání. Naše ženy však ještě nejsou na tuto pokrokovou metodu připraveny a stále vyžadují bití vrbovými proutky se slovy, že si odměnu musím zasloužit. Inu, ženy jsou divný národ, ale co bychom bez nich dělali.


*Při psaní tohoto článku nebyla zraněna žádná žena.

2 komentáře:

  1. Jakou matematickou transformaci jsi použil z 23:21 UTC na 18:32 SEČ? S 20.3.2011 bych souhlasil, ale s časem ne. Předpokládám, že jaro začíná jarním slunovratem.

    OdpovědětVymazat
  2. No vidíš (= Samozřejmě za to může, jak jinak, Google. Vyhledal sem "jaro začíná" a hned druhej článek mi odpověděl že v 18:32. Jak na to teď koukám, tak to bylo loni... Ɑ= Opravím.

    OdpovědětVymazat